Tur til Italia og konsert med Andrea Bocelli 2023 // Bocellitur
Slide 1
Tur til Italia og Andrea Bocelli-konsert
JULI 2024
BETINGELSER

NB. Dette er betingelser for tur gjennomført i juli 2023. Betingelser og priser for Italia og Andrea Bocelli 2024 vil bli lagt ut når dato for neste års konsert er satt.

Betalingsinformasjon

Ved bestilling innbetales et depositum pålydende kr 3.000 per person. Det er ingen refusjon av innbetalt depositum da vi må betale konsertbillett i sin helhet og depositum på hotellet omgående.

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling.

Du vil på slutten av påmeldingssiden komme til vår betalingsløsning. Du kan betale med VISA/-KREDITTKORT.

Ha derfor kortet ditt klart før du starter påmeldingen. Kontakt oss om du skulle ha noen spørsmål vedr. dette.

  • Depositum betales ved bestilling kr 3.000 per person
  • Innen 26. april innbetales reisen i sin helhet
  • Vi sender deg en e-post i forkant for å minne deg på innbetalingen
  • Etter 26. april er det ingen refusjon av den totale pakkeprisen
  • I noen tilfeller kan avbestillingsreglene avvike fra dette som følge av garantier og betalingsforpliktelser til underleverandører.

Den reisendes ansvar

Når du bestiller er det viktig at navnet ditt står skrevet som i passet. Dette er den reisendes ansvar.

Reiser du ikke med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet. Hvis ikke den reisende møter opp på avreisedagen eller mangler nødvendig papirer beregner arrangører seg hele reisens pris

Vi anbefaler å medbringe Europeisk Helsetrygdekort i tillegg til reiseforsikring.

Viktig informasjon til alle reisende fra teknisk arrangør av konserten

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserten av tekniske og organisatoriske årsaker. Regner det 27. juli vil konserten bli flyttet til 28. juli. Utover dette er det ingen refusjon av billetten.

Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet.

Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringen. Mistet billett erstattes ikke.

MERK: InHouse ønsker å informere om at hvis forestillingen blir kansellert gir det ingen rett til å kansellere turen til Italia i sin helhet.

Alminnelige vilkår for pakkereiser

Last ned fullstendige vilkår for pakkereiser

InHouse vil alltid sette tryggheten til våre gjester i fokus. Vi følger de regler og reguleringer som myndighetene gir oss. Vi arrangere reiser til land der gyldig koronasertifikat er lett håndterlig.

UDs app «Reiseklar»

Vi anbefaler alle våre gjester å laste ned appen Reiseklar (du finner den på App Store eller Google Play). Der kan du registrere din reise og finne UD sine informasjonssider.

UD’s Reiseråd

Utenriksdepartementet (UD) har nå ikke generelle reiseråd mot å reise til utlandet (fra 1. oktober) 2021.
Det er disse reiserådene som avgjør hvorvidt InHouse kan gjennomføre en reise til utlandet. Utsteder UD et reiseråd i landet eller regionen du skal reise til, vil vi avlyse turen og du får pengene dine tilbake fra oss.
Utover dette gjelder generelle avbestillingsregler for denne reisen. Man kan da ikke kansellere fordi man ikke har lyst til å reise.

Smitteverntiltak

Deltakelse på InHouse reiser er på eget ansvar. Vi tar vare på våre gjester, og oppfordrer alle til å følge de anvisninger som blitt gitt om smittevern hvis det kommer.  Alle kostnader i forbindelse med pandemi dekkes av den reisende. Det være seg tester, karantenehotell
og andre utgifter.

Reiseforsikring

Husk å sjekke din reiseforsikring, Det er helt avgjørende hvis du blir syk. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt i god tid før avreise for å sjekke at du har gyldig forsikring og hva den dekker.

Pass

Sjekk opp at passet ditt er gyldig, og bestill nytt i tide om du trenger det. Det kan være lang ventetid for nytt pass i disse dager. Husk at enkelte land krever at pass er gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Spesielt land utenfor Schengen.

HUSK DETTE:

Vi følger regelverk/anbefalinger fra regjeringen og UD, og informasjon blir oppdatert når det det nærmer seg avreisedag. Det er den reisendes ansvar å sette seg inn i regler som gjelder for det landet man skal reise til.

Vi følger lov om Pakkereiser § 22 ved full nedstenging grunnet pandemien. Dvs. full refusjon. Utover det følges generelle avbestillingsregler.

Tur til Italia og konsert med Andrea Bocelli 2023 // Bocellitur
Block
Bestill din innholdsrike reise til Italia nå
Block

Teknisk arrangør for Bocellitur.no:
InHouse AS, Solbergveien 42, 3232 Sandefjord