Reiseleder

BOCELLITUR

Turen en laget av Italiakjenner Trine Ringdal i InHouse, som er veldig musikkinteressert og har bodd flere år i Italia.

Hun har reist mye rundt i verden og hørt på Andrea Bocelli, men å se og høre han «hjemme» er helt unikt, sier hun. Hun har vært på konserten hans i Lajatico hvert eneste år de siste årene.

«Etter å ha opplevd Andrea Bocelli synge utendørs en sommerkveld i hjembyen sin Lajatico i 2013 tenkte jeg: Dette må nordmenn få oppleve. Det ble en realitet allerede i 2014, og siden det har jeg arrangert turer til Toscana hver sommer. Det er like moro hvert år og nå er det blitt en stor suksess og populært for mange nordmenn. Bli med oss på en musikalsk reise.«

Lidenskap for reiser som begeistrer

InHouse er et fullservice eventbyrå som gir trygghet til sine kunder med komplette arrangementsproduksjoner, inkludert løsninger for event-markedsføring og event-administrasjonstjenester.

Vi tilrettelegger minnerike reiser, opplevelser og aktiviteter i inn- og utland. Vi har et stort kontaktnett i hele verden og gir deg råd og tips og har 20 års erfaring innen vårt felt. Vi elsker opera og har derfor gleden av å ta dere med til Italia og oppleve Andrea Bocelli på sitt beste.

// Mer om InHouse her

Medlem av Reisegarantifondet

Reisegarantifondet : Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - med Bocellitur.no
Trine RIngdal - arrangør Bocellitur 2023

Spørsmål om programmet eller turen?
Kontakt Trine Ringdal:
Tlf: +47 996 28 320
E-post: trine@inhouseas.no

Medlem av Reisegarantifondet

Reisegarantifondet : Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - med Bocellitur.no
Block

Teknisk arrangør for Bocellitur.no:
InHouse AS, Solbergveien 42, 3232 Sandefjord